Asus Strix 2.0 Mikrofon Cızırtı ve Ses Gitmeme

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben yaklaşık bir buçuk ay önce bu kulaklığı aldım. Bu sorun başlarda yoktu ancak bu gün böyle bir sorunla karşılaştım. Skype'den konuştuğum arkadaşlarım sesimi bastıracak kuvvette bir çızırtının geldiğini söyledi bazen de mikrofondan ses karşıya iletilmiyor. Ancak kablonun üstündeki mikrofonu susturma tuşunu açıp kapattığımda sorun çözülüyor. Şu anda sorun hala devam etmekte ve laptop mikrofonunu kullanıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

@FireStorm Deme ya. Benim başka kulaklığım yok ama eskisinin kablosu koptu diye bunu almıştım. Ne yapacağım ben şimdi? Olmadı bu işte.

Hocam bende de kulaklığın kablosu arızalı. Ayırıcı kabloya telefon kulaklığı bağlıyorum. Sıkıntı yok. Ses gayet iyi çalışıyor. Mikrofonda öyle. Asus'u taktığımda hep bir gevşeklik, temassızlık oluyor. Garantiye vereceğiz. Yapacak bir şey yok.

@FireStorm Dostum ben şimdi sağ alttaki ses simgesine sağ tıklayıp kayıt aygıtları dedim. Laptop mikrofonunu devre dışı bıraktım. Sonra kulaklık mikrofonuna çift tıkladım. Çıkan pencerede gelişmişten varsayılan biçimdeki yeri 2 kanalı. 24 bit, 192000 Hz (Stüdyo Kalitesi) yaptım. Mikrofon Basını 30 dB yaptım düzeldi. Sen de deneyebilirsin. Belki işe yarar.

Benimde kulaklığım Asus Cerberus ve bende de aynı sıkıntı var. Bir türlü çözemedim dediğinizi denedim ama olmadı. Sadece cızırtı gidiyor karşı tarafa. Başka bir çözüm yöntemi buldunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…