deadpoolhd Hectopat Katılım 8 Ekim 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2015 #1 Merhaba ! Son zamanlarda kulaklık bakıyordum. Asus Strix 2.0 ve Asus Strix 7.1 gözüme çarptı. Aklıma takılan soru ise şu yönde; İki kulaklık aynı görünüme sahip fakat arasındaki farkı öğrenmek istiyorum. 7.1'de sadece masada duran destek aleti mi yoksa iki kulaklıkta aynı ses özelliğinemi sahip ? İyi forumlar. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2015
Merhaba ! Son zamanlarda kulaklık bakıyordum. Asus Strix 2.0 ve Asus Strix 7.1 gözüme çarptı. Aklıma takılan soru ise şu yönde; İki kulaklık aynı görünüme sahip fakat arasındaki farkı öğrenmek istiyorum. 7.1'de sadece masada duran destek aleti mi yoksa iki kulaklıkta aynı ses özelliğinemi sahip ? İyi forumlar.
Y yildizahmet2009 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2015 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2015 #2 Arkadaşım 7.1 ses FPS oyunlarında ayak seslerini vs. duyabilirsin ama 2.0 da duyamazsın veya duymakta zorluk çekersin.
Arkadaşım 7.1 ses FPS oyunlarında ayak seslerini vs. duyabilirsin ama 2.0 da duyamazsın veya duymakta zorluk çekersin.