ASUS STRIX 2.0 vs HyperX Cloud core vs Siberia 200 vs Logitech G35 vs Logitech G430

Marjinal0606

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir kulaklık almak istiyorum. CS GO'da çok iyi ses kasabileceğim ve aynı zamanda PS4'de de rahat bi şekilde kullanabileceğim bir kulaklık istiyorum. Rahatlığı ve mikrofon kalitesi de çok önemli benim için. Rahatlık, ses kalitesi ve mikrofon kalitesi bakımından bu kulaklıklardan hangisini önerirsiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Siberia 200 veya HyperX Cloud Stinger var. Bu ikisinden hangisini beğenirsen al.

Asus özellikle ses konusunda FPS oyunlarına büyük önem veriyor.Çıkardığı ses ürünlerinin çoğu FPS oyunlarına özel tasarlanmış. Sana tavsiyem Strix 2.0'dır ama incelemelere bakıp teknik özellikleri iyi olanı seçmen daha iyi olur çünkü neredeyse konfor düzeyleri aynı. Aynı şekilde incelemelere bakmakta da yarar var.

Strix ve Cloud Core arasından tercihinizi yapın. Ben Cloud Core alırdım. Çok hoşuma gidiyor. Ayrıca çok rahat olduğunu okudum.

Teknik özellik bakımından STRIX 2.0 daha üstün bir model. 60 mm sürücüleri var bir kere seçimim ASUS STRIX 2.0 olacaktır cuma siparişi vereceğim. Yorum için teşekkürler !

teknik özellik bakımından strix 2.0 daha üstün bir model. 60 mm sürücüleri var bir kere
Strix ve Cloud Core arasından tercihinizi yapın. Ben Cloud Core alırdım. Çok hoşuma gidiyor. Ayrıca çok rahat olduğunu okudum.

Strix 2.0 alacağım gerek rahatlık gerek teknik özellik bakımından daha iyi bir seçim. Ayrıca kablo'nun üstünde ki aparat sayesinde mikrofonu açıp kapayabiliyoruz aynı zamanda sesi de kısabiliyoruz cloud coreda buda mevcut değil. Yorum için teşekkürler !

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus echelon uygun fiyata verebilirim ürün sıfır ve kutusu faturası herşeyi tam 05534814398

Rica ederim hocam hayırlı olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…