ASUS Strix 7.1 vs Razer Tiamat 7.1

BerkeOzemre

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ASUS Strix 7.1 kulaklığını almak istiyorum fakat merak ettiğim bazı sorular var. Gerçek verim alabilmek için 7.1 ses kartı lazım mı? Alıp olduğu gibi kullansam gerçek 7.1 performansı alır mıyım? Ya da ASUS Strix 7.1 yerine Razer Tiamat 7.1 almam daha mı mantıklı olur? Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, ASUS Strix 7.1 kulaklığını almak istiyorum fakat merak ettiğim bazı sorular var. Gerçek verim alabilmek için 7.1 ses kartı lazım mı? Alıp olduğu gibi kullansam gerçek 7.1 performansı alır mıyım? Ya da ASUS Strix 7.1 yerine Razer Tiamat 7.1 almam daha mı mantıklı olur? Cevaplarınızı bekliyorum.
Dostum asus strix 7.1 ses kartı ile beraber geliyor masanın üzerine koyulan ses ve profil ayarlanan kuru aslında ses kartının kendisi bilgisayarına usb üzerinden bağlanıyo ben kullanıyorum ve gayet memnunum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı