ASUS STRIX 7.1 Wireless Alınır mı?

Mendax

Megapat
Daha fazla  
Merhaba ASUS STRIX 7.1 Wireless modelini 450 TL gibi bir fiyatta buldum. Sizce alınır mı?

Ben almıştım ses kalitesi gerçekten hoşuma gitmişti fakat konforsuz geldiği için iade istedim, hijyen sebebi ile kabul edilmedi hakem heyeti kararına kadar kullandım 6 ay. Daha sonra Arctis 7 aldım mikrofon kötü ses kalitesi vasat onu iade edip tekrar Strix almayı düşünüyorum. Siz hangi kulaklığı aldınız acaba?

Mrb artic 7 bukadar kötümü yani o ürünün bukadar kötü olabileceğini düşünmemiştim hiç.

Mrb artic 7 bukadar kötümü yani o ürünün bukadar kötü olabileceğini düşünmemiştim hiç.
Yani yılın kulaklığı ödülleri, incelemelerde yüksek puanlar olunca hiç düşünmeden aldım fakat malzeme kalitesi ve dizaynı hariç hoşuma gitmedi, hayal kırıklığı oldu ben de. Kendi yazılımı çok kötü, yan yazılım indirim biraz toparladım ama o kadar para verdim Strix'ten kötü olması üzdü.

Yan yazılım olarak ne kullanıyorsunuz benim kulaklık da oyunlarda ses yarıya düşüyor nerdeyse buna çözüm arıyorum belki başka bir program is yapar
Bu arada kulaklık modeli pc 373d

Yan yazılım olarak ne kullanıyorsunuz benim kulaklık da oyunlarda ses yarıya düşüyor nerdeyse buna çözüm arıyorum belki başka bir program is yapar
Bu arada kulaklık modeli pc 373d
Equalizer Apo indirip üzerine Peter's interface indirip atın youtuba'ta falan bulursunuz.

Teşekkürler akşam deneyeceğim
Equalizer Apo indirip üzerine Peter's interface indirip atın youtuba'ta falan bulursunuz.
Hocam akşam denedim gerçekten baya baya fark yarattı baya işimi gördü teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…