Asus Strix GTX 1070 CS:GO düşük FPS sorunu

Burak Karabaş

Hectopat
Daha fazla  
Ryzen 5 1400 ve Asus Strix GTX 1070 kullanıyorum. CS:GO'da oyunu eskiden alışmış olduğum gibi en düşük ayarlarda ve 4:3 - 1024x768'de oynuyorum fakat anlayamadığım bir biçimde FPS 120-150 bazen de 180'e çıkıyor. Anormal bi durum bence. Bilgisayarı daha yeni aldım. Macun falan yeni sürüldü sorun nedir sizce? En son çare size danışmak oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Son güncellemelerden sonra falan mı oldu bilmiyorum ben dahil bir kaç kişide daha gördüm bu sorunu. CS:GO daha çok işlemciye abanan bir oyun oldu ısınma değerlerini düşük tutmaya çalışın. Bir de konsola fps_max 120 yazın. 120 yi geçmeyecek haliyle bir an da 180 e çıkıp 120 ye inince kopmaları yaşamayacaksınız. Tahminimce oyun optimizasyonunu bozdukları için 180 e çıktığı sırada ekran kartını kullanıyor.
Son güncellemelerden sonra falan mı oldu bilmiyorum ben dahil bir kaç kişide daha gördüm bu sorunu. CS:GO daha çok işlemciye abanan bir oyun oldu ısınma değerlerini düşük tutmaya çalışın. Bir de konsola fps_max 120 yazın. 120 yi geçmeyecek haliyle bir an da 180 e çıkıp 120 ye inince kopmaları yaşamayacaksınız. Tahminimce oyun optimizasyonunu bozdukları için 180 e çıktığı sırada ekran kartını kullanıyor.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…