S sekect Kilopat Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 718 Çözümler 3 21 Aralık 2018 #1 Arkadaşlar bu iki kart arasında kaldım. Hangisinin soğutması daha iyi ve hangisinin satış sonrası servisi iyi? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2018
Arkadaşlar bu iki kart arasında kaldım. Hangisinin soğutması daha iyi ve hangisinin satış sonrası servisi iyi?
FrontPage. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 3.247 Makaleler 3 Çözümler 6 21 Aralık 2018 #2 İkiside iyi Strix belki 1 adım öndedir.
S sekect Kilopat Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 718 Çözümler 3 21 Aralık 2018 #3 FrontPage. dedi: İkiside iyi Strix belki 1 adım öndedir. Genişletmek için tıkla... Dostum peki ASUS'un servisi nasıl ? MSI servisi çok kötü onu biliyorum, tecrübede edindim.
FrontPage. dedi: İkiside iyi Strix belki 1 adım öndedir. Genişletmek için tıkla... Dostum peki ASUS'un servisi nasıl ? MSI servisi çok kötü onu biliyorum, tecrübede edindim.
FrontPage. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 3.247 Makaleler 3 Çözümler 6 21 Aralık 2018 #4 Servis ihtiyacına neden düştün ki açıkcası hepsi aynıdır hepsinin amacı minimum zararla açılan talepleri bertaraf etme derdinde.
Servis ihtiyacına neden düştün ki açıkcası hepsi aynıdır hepsinin amacı minimum zararla açılan talepleri bertaraf etme derdinde.