can25 Hectopat Katılım 18 Nisan 2013 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2015 #1 Arkadaşlar sorum şu, Asus Strix OC Edition Gtx 750 ti'ın Bios'u güncellenir mi? Güncellenir ise nasıl güncellenir? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2015
Arkadaşlar sorum şu, Asus Strix OC Edition Gtx 750 ti'ın Bios'u güncellenir mi? Güncellenir ise nasıl güncellenir?
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2015 #2 Gerekmedikçe ekran kartının BIOS'unu güncellemenizi tavsiye etmiyorum. Düzgün çalışıyorsa kurcalamayın.
Gerekmedikçe ekran kartının BIOS'unu güncellemenizi tavsiye etmiyorum. Düzgün çalışıyorsa kurcalamayın.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 24 Şubat 2015 #3 Şu an için ASUS tarafından çıkarılmış güncel bir BIOS yok. Olduğunda şunlara hazırlıklı ol: Windows 8 veya üzeri Windows işletim sistemi -UEFI modunda kurulu olmasında fayda var. ASUS anakart ASUS GTX 750 Ti STRIX
Şu an için ASUS tarafından çıkarılmış güncel bir BIOS yok. Olduğunda şunlara hazırlıklı ol: Windows 8 veya üzeri Windows işletim sistemi -UEFI modunda kurulu olmasında fayda var. ASUS anakart ASUS GTX 750 Ti STRIX
can25 Hectopat Katılım 18 Nisan 2013 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2015 #4 Keşke düzgün çalışsa. Peki teşekkürler.
polat.fatihi Megapat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 371 Çözümler 3 Yer Üsküdar / İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2016 #5 samet67671 dedi: Gerekmedikçe ekran kartının BIOS'unu güncellemenizi tavsiye etmiyorum. Düzgün çalışıyorsa kurcalamayın. Genişletmek için tıkla... Kartı yeni aldım herhangi bir sorun ile karşılaşmadım dediğiniz gibi kurcalamayacağım teşekkürler. samet67671 dedi: Gerekmedikçe ekran kartının BIOS'unu güncellemenizi tavsiye etmiyorum. Düzgün çalışıyorsa kurcalamayın. Genişletmek için tıkla... ASUS STRİX GTX 970 sitesinde 2 adet güncellemesi mevcut ama herhangi bir sorun yok dediğiniz gibi yapmıyorum.
samet67671 dedi: Gerekmedikçe ekran kartının BIOS'unu güncellemenizi tavsiye etmiyorum. Düzgün çalışıyorsa kurcalamayın. Genişletmek için tıkla... Kartı yeni aldım herhangi bir sorun ile karşılaşmadım dediğiniz gibi kurcalamayacağım teşekkürler. samet67671 dedi: Gerekmedikçe ekran kartının BIOS'unu güncellemenizi tavsiye etmiyorum. Düzgün çalışıyorsa kurcalamayın. Genişletmek için tıkla... ASUS STRİX GTX 970 sitesinde 2 adet güncellemesi mevcut ama herhangi bir sorun yok dediğiniz gibi yapmıyorum.