ASUS STRİX GTX 750 Tİ, CASPER NSH.3240-4L35V Kasaya Sığar mı?

RealOttoman

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkdaşlar. Casper nirvana nsh 3240 4l35v model bilgisayarım var. Ben bu bilgisayara asus strix gtx 750 ti alıcam ama sığar mı diye endişe ediyorum. Sizce sığar mı?

Bu da kasanın resmi

Dosya Ekleri

• 20150404_162856.jpg
    178,1 KB · Görüntüleme: 1.254
Kardeş nereden anladın peki? Ya biraz tereddüt ediyoru , başka bir forumda da sordum, hep rahat sığar dediler, ondan sonra almaya karar verdim. Ama arkadaşın birisi "Alma sakın, boğulur" dedi. O mesajdannsonra tereddüt ediyorum yaa. Kusura bakma yani, senle alakalı değil, aslında kendim de diyorum, "o kadar insan sığar dedi sığar herhalde, bir kişinin dediğine mi bakıcam" diye. Ama yine de tereddütlüyüm işte

Bende msi modeli var daha uzun boyu. Eski Casper bi kasam vardı seninki gibi ve sığdı. Boğulur demesi kasa küçük olduğundan içindeki havalandırma kötü olur. Ama ekran kartı az ısınıyo zaten sorun olmaz.

Hatta kasa modeli bile aynı sanırım.

hmm, tamam sağol kardeş
Aldın mı peki eğer aldıysan oyunlardaki performansın kasanın durumu hakkında yorum yapar mısın? Aynı kasa aynı durum benim içimde söz konusu tereddütlerim var da.

MSİ GTX 750Ti kullandığını düşünerek kasanın fotoğrafını atabilir misin?

Kullanıyorumda ve gayet memnunum. Hiç bi sorunu olmayan bi ekran kartı. Ses yok ısınma sorunu yok. Kasam Zalman Z5 ama eski kasam varda o kasaya taktım sığdı. Kasa biraz küçük ama sorun olucağını sanmıyorum. Fotoğrafları birazdan yüklerim.

2 Tane fotoğraf yükledim. Birisi eski kullandığım kasa ve o kasaya MSI GTX 750 Ti sığdı. Diğeride şuan kullandığım kasa.

Dosya Ekleri

• DSC_0135.JPG
    393,2 KB · Görüntüleme: 578
  • DSC_0130.JPG
    336 KB · Görüntüleme: 532
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam eski kasadaki güç kabloları kısa degil miydi? Nasıl zalman z5 aldın psuyuda mı degiştirdin bendede casper kasa var 750ti alıp kasayı degiştircem arkadaş bana kablolar kısa kalır kasa alma demişti ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…