Satıldı ASUS STRIX GTX 750 Ti Ekran Kartı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazmayayım dedim ama durumu özetlemek lazım.
  • Elden alış veriş yok. (Kişişel güvenlik diyorsunuz ama anlayamadım.)
  • GET açmıyorsunuz. (Bende açmıyorum, satıcıyı koruyan bir uygulama değil bence.)
  • Hesabınız 2 aylık.
  • Tavrınız olumsuz.
  • Önce kart sonra havale önerisi olumsuz. (Ben de bu şekilde satış yapmam.)
Karşı tarafın yani alıcının hiçbir güvencesi yok. Parayı gönderdiğinde sizin insiyatifinize kalmış bir satış. Hesabınız çok eski olur, oradan bir güvence verirsiniz ama o da yok.
Özet ile bence kartın fiyatını tekrar 400 TL yapabilirsiniz. Bu kumarı oynayacak kişinin parası vardır diye düşünüyorum.

Bunlar tamamen benim görüşümdür. Sizin bu satış politikanızı nasıl ben saygı ile karşılıyorsam, sizden de aynı saygıyı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvence sizseniz çoğu kişi sizi tanımıyor.

Öyle düsünüyorsaniz öyle olsun sizi mi üzecegim

Ayrica satin alanacak arkadas eger sorun yasarsa parasini kendim gönderecegimi ve magduriyetini giderecegimi taahhüt ederim. Gerci beni kimse tanimadigi icin güven olmaz ama neyse ahahahhaahha

Konu sahibine tavsiyem satış için en iyi çözüm GeT açmanız gibi duruyor. Tabii ki sizin kararınız. Bu forumda @Neşeli Enginar 'ı tanımayan yoktur heralde . Kendisi de garanti vermiş. Fakat fiyat biraz ucuz olursa alınabilir.

Alıcıda satıcıda kendi haklarını savunuyor. Burada kimse satıcıya laf yapamaz. Arkadaş konusunu açmış satılık ilanını basmış siz burada arkadaşın satmaya çalıştığı ürünü kötülüyemessiniz. @Neşeli Enginar zaten bu forumun en tanıdıklarından. Adam kendisi garanti vermiş. Bu arada 400 TL yerine 375-360 TL olursa gerçekten daha uygun olacaktır benim düşüncem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…