ASUS STRIX GTX 750 Ti OC FurMark testi sonuçları nasıl?

theBabosh

Femtopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dostlar 2. el bir ekran kartı satın aldım, FurMark testi ve GPU-Z çıktısı şöyle;

8ykrvme.PNG

Sizce bir problem var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tertemiz kullanmış ilk sahibi hayırlı olsun :)
İçim rahatladı resmen, ilk kez 2. El alışveriş yapıyorum ve sabahtan beri gerim gerim gerildim :D
Cevap için teşekkürler. Ayrıca bir maruzatım daha olacaktı. Kasaya yaklaştığımda veya ortamda bir ses olmadığında hafif tiz bir ses duyuluyor, benim paranoyaklığım mı bilmiyorum ama normal bir durum mu acaba?
Gayet güzel ve serin çalışıyor. Bi OC çakılır buna :D
OC Edition alıp hiç kafamı yormayayım dedim hocam :D
(Ayrıca PSU'm 300W olduğundan durumları pek zorlamasam iyi olur. Eski bilgisayarı canlandırma çabası, anlarsınız)

800 TL'ye aldım, aslında biraz üzgünüm çünkü 2 sene önce 300-350 TL civarındaymış bu kart. Öte yandan piyasası 1000 TL civarındayken pazarlıkla güzel bir fiyata aldığımı düşünüyorum.
Gayet iyi fiyat GT1030 dan daha performanslı bir kart bir çok oyunu sorunsuz açacaktır.

Gayet iyi fiyat GT1030 dan daha performanslı bir kart bir çok oyunu sorunsuz açacaktır.
Performans konusunda sabahtan beri oyun testleri yapıyorum ve cidden öyle.
Aslında ilk başta 1000TL civarına 0 GT1030 almayı düşünüyordum ancak aradaki fiyat farkı çok uçuktu. Böylece ikinci ele yöneldim, ilk deneyimlerim oldukça olumlu.

İçim rahatladı resmen, ilk kez 2. el alışveriş yapıyorum ve sabahtan beri gerim gerim gerildim :D
cevap için teşekkürler. Ayrıca bir maruzatım daha olacaktı. Kasaya yaklaştığımda veya ortamda bir ses olmadığında hafif tiz bir ses duyuluyor, benim paranoyaklığım mı bilmiyorum ama normal bir durum mu acaba?

OC Edition alıp hiç kafamı yormayayım dedim hocam :D
(ayrıca PSU'm 300W olduğundan durumları pek zorlamasam iyi olur. Eski bilgisayarı canlandırma çabası, anlarsınız)

Ses konusunda bir şey söyleyemem maalesef :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı