ASUS STRİX GTX 950 Almaya Değer mi?

Makaleler
9
Yer
İstanbul
Arkadaşlar mevcut ekran kartım GTX 650 Tİ Boost artık güncel oyunların çoğunda medium ayarlarda iyi fps alabiliyorum, Örnek: Witcher 3

GTX 950 almayı düşünüyorum, ASUS Strix modeli 615 TL'ye Eksen Bilgisayar'dan alınabiliyor sizce nasıl alınır mı? Performans anlamında falan iyi midir ya da Pascal Mimarisi mi beklenmeli?

GTX 950'den beklediklerim:
Güncel oyunları High-Ultra karışık 40-60 fps arası oynatması, bunu sağlayabilir mi?

Arkadaşlar mevcut ekran kartım GTX 650 Tİ Boost artık güncel oyunların çoğunda medium ayarlarda iyi fps alabiliyorum, Örnek: Witcher 3

GTX 950 almayı düşünüyorum, ASUS Strix modeli 615 TL'ye Eksen Bilgisayar'dan alınabiliyor sizce nasıl alınır mı? Performans anlamında falan iyi midir ya da Pascal Mimarisi mi beklenmeli?

GTX 950'den beklediklerim:
Güncel oyunları High-Ultra karışık 40-60 fps arası oynatması, bunu sağlayabilir mi?
Ultra imkansız. Medium-High arasında gezersin.
Bence fiyatının hakkını veren bir kart.

Evet, oynayabilirsiniz ama ekran kartınız sorun çıkartmıyorsa Pascal mimarisini bekleyin derim. Daha sonra pişman olmayın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı