Performans testleri çok yakın diye biliyorum hocam. Bence de 1650Super alınır o fiyat aralığına. Her şeyi geçtim garantisi var 2 yıl kafan rahat takılırsın.
Uğraşma şu kartlarla. Yeni dediğin RX 580 bile bu Mayıs ayında 4 yaşını dolduracak, GTX 980 de 6. 2021 yılına girdik şu anda 1650 Super ve 5500 XT 4 GB harici düşünmene pek gerek yok. Onlar da biraz bütçe artırıp alabileceğin güzel kartlar.
Uğraşma şu kartlarla. Yeni dediğin RX 580 bile bu mayıs ayında 4 yaşını dolduracak, GTX 980'de 6. 2021 yılına girdik şu anda 1650 Super ve 5500 XT 4 GB harici düşünmene pek gerek yok. Onlar da biraz bütçe artırıp alabileceğin güzel kartlar.
Teşekkür ediyorum. Uğraşmamın sebebi o kartlar ilk çıktığında onlara heveslenip alamayışımdır zamanında ne kadar popüler olduğunu siz de benim kadar bilirsiniz. Çok bilgiye sahip değilim beni aydınlattığınız için teşekkürler.
Teşekkür ediyorum. Uğraşmamın sebebi o kartlar ilk çıktığında onlara heveslenip alamayışımdır zamanında ne kadar popüler olduğunu siz de benim kadar bilirsiniz. Çok bilgiye sahip değilim beni aydınlattığınız için teşekkürler.