Asus-Strix R9 380 4GB OC yapma

Baybora Uğur

Kilopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim model bir ekran kartım var. Ekran kartının zaten bit O.C modu var iyi bir soğutması var biraz daha sınırları zorlamak istiyorum ekran kartını çok zorlamayacak şekilde ne kadar overclock edebilirim ?

Bende MSI modeli var. Malesef bu kart oc sevmiyor. Benim ulaşabildiğim maksimum çekirdek hızı 1120mhz ve bellek hızı ise 1500mhz. Öte yandan yaptığım 3D MARK FIRE STRIKE testinde kayda değer bir artış gözlemlemedim. Referans hızda i5 6600k 4.4ghz ile 7381 puan alırken i5 6600k 4.8 ghz ile ekran kartına oc yaparak 8130 puan alabildim. 3D MARK sürümünü paylaşmak isterdim fakat hatırlamıyorum. Bütün bunlar yanında yaptığım oc ile 2-3 fps artışdan fazlasını alamadım. Bana kalırsa fazla bulaşma çünkü yaptığın oc ile aldığın performans arasında bunlara değecek bir sonuç ortada yok.

Yorumun için çok teşekkür ederim, zaten vazgeçmiştim bir kaç video izledim ve zaten kendi o.c modu olduğu için zorlamaya gerek yok dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…