R Royal99 Hectopat Katılım 20 Haziran 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2017 #1 Öncelikle merhabalar. Ekran kartımın fanının bir tanesi kırıldı, garantiye göndersem ne tür bir cevap alırım öneri ve görüşlerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2017
Öncelikle merhabalar. Ekran kartımın fanının bir tanesi kırıldı, garantiye göndersem ne tür bir cevap alırım öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.
N0vaBetrayel Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 2.702 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Almanya / Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Haziran 2017 #2 Garanti kapsamına girmez, kullanıcı hatası der gönderirler geri.
R Royal99 Hectopat Katılım 20 Haziran 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2017 #3 Silinen üye dedi: Garanti kapsamına girmez, kullanıcı hatası der gönderirler geri. Genişletmek için tıkla... Asus teknik servisi orjinal fan takar mı ?
Silinen üye dedi: Garanti kapsamına girmez, kullanıcı hatası der gönderirler geri. Genişletmek için tıkla... Asus teknik servisi orjinal fan takar mı ?
N0vaBetrayel Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 2.702 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Almanya / Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Haziran 2017 #4 Royal99 dedi: Asus teknik servisi orjinal fan takar mı ? Genişletmek için tıkla... Ücret karşılığında yaparlar muhtemelen. Bunun dışında garantisi olan kartı garanti dışı bıraktıklarına şahit oldum.
Royal99 dedi: Asus teknik servisi orjinal fan takar mı ? Genişletmek için tıkla... Ücret karşılığında yaparlar muhtemelen. Bunun dışında garantisi olan kartı garanti dışı bıraktıklarına şahit oldum.
35UPGRADER36 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2016 Mesajlar 3.345 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2017 #5 Rica yazısı da yazarak gönderip şansınızı deneyin. Asus servisinde korsan fan olacak hali yok.
R Royal99 Hectopat Katılım 20 Haziran 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2017 #6 Silinen üye dedi: Ücret karşılığında yaparlar muhtemelen. Bunun dışında garantisi olan kartı garanti dışı bıraktıklarına şahit oldum. Genişletmek için tıkla... Nasıl olduğunu anlamadım kasa'nın kapakları kapalıydı oyun oynuyordum ses geldi ve açtığımda fan'ın bir yanağı yerde idi. Garanti kapsamı dışında kalacağını düşünmüyorum
Silinen üye dedi: Ücret karşılığında yaparlar muhtemelen. Bunun dışında garantisi olan kartı garanti dışı bıraktıklarına şahit oldum. Genişletmek için tıkla... Nasıl olduğunu anlamadım kasa'nın kapakları kapalıydı oyun oynuyordum ses geldi ve açtığımda fan'ın bir yanağı yerde idi. Garanti kapsamı dışında kalacağını düşünmüyorum
35UPGRADER36 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2016 Mesajlar 3.345 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2017 #7 Eliniz değdi de kırıldı falan sanmıştım ben. Bu durumu izah eden bir not yazın. Bence bir kereye mahsus da olsa değiştirmeleri gerek.
Eliniz değdi de kırıldı falan sanmıştım ben. Bu durumu izah eden bir not yazın. Bence bir kereye mahsus da olsa değiştirmeleri gerek.