R rbl Kilopat Katılım 8 Kasım 2015 Mesajlar 79 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2016 #11 AeTh9sha dedi: Tavsiyem sistemin boşuna ısınmasını engellemek için oyunları V-sync ayarı açık halde oynamak, o kart için 70 derece kötü bir sıcaklık değil. Genişletmek için tıkla... Vsync yapınca hiç akıcı gelmiyor bana. 80 fps sabitleyip oynamakla arasında hissedilebilir bir fark var.
AeTh9sha dedi: Tavsiyem sistemin boşuna ısınmasını engellemek için oyunları V-sync ayarı açık halde oynamak, o kart için 70 derece kötü bir sıcaklık değil. Genişletmek için tıkla... Vsync yapınca hiç akıcı gelmiyor bana. 80 fps sabitleyip oynamakla arasında hissedilebilir bir fark var.
A AeTh9sha Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Nisan 2014 Mesajlar 1.950 Makaleler 3 Çözümler 2 8 Mart 2016 #12 rbl dedi: Vsync yapınca hiç akıcı gelmiyor bana. 80 fps sabitleyip oynamakla arasında hissedilebilir bir fark var. Genişletmek için tıkla... AMD Radeon ayarlarından sabitleme yapıyorsun değil mi ? Zaten o da V-sync tarzı bir ayar sadece V-sync Mönitör'ün Hz değerine göre sabitliyor, Sen ise 80 olarak ayarlıyorsun, yani sıcaklık için pek fark olmaz.
rbl dedi: Vsync yapınca hiç akıcı gelmiyor bana. 80 fps sabitleyip oynamakla arasında hissedilebilir bir fark var. Genişletmek için tıkla... AMD Radeon ayarlarından sabitleme yapıyorsun değil mi ? Zaten o da V-sync tarzı bir ayar sadece V-sync Mönitör'ün Hz değerine göre sabitliyor, Sen ise 80 olarak ayarlıyorsun, yani sıcaklık için pek fark olmaz.
barbar27 Hectopat Katılım 18 Eylül 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2016 #13 bende aldım bu ekran kartını sisitemim eski ama performansı çok iyi çok ısınıyor ben 101 dereceyi gördüm
bende aldım bu ekran kartını sisitemim eski ama performansı çok iyi çok ısınıyor ben 101 dereceyi gördüm