Asus Strix ROG GTX 1060 Zalman Z3'e Sığar mı?

Terlikadam

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar sorum başlıkta yazıyor zaten yarın alacağım cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Rahat rahat sığar kasanın fotoğraflarına baktığında anlarsın zaten.

Yine de cm' lere bakmak daha iyidir.
Mid atx kasa standartları bellidir bu anca çok ufak değişim gösterir zaten Zalman Z3+ tasarım anlamında Pcı Ekspress girişinin olduğu bölümde disk yuvası koymamış. Birde bizzat kendim kullanıyorum kasa içi fotoğraf anlamak için yeterli ama tabi santim işide işin kanıtı.

Bende de aynı kasadan var ve 2 hafta sonra gtx 1060 alacağım. Asus mu Msi mı karar veremedim daha.

Cevaplarınız için teşekkürler
Bende de aynı kasadan var ve 2 hafta sonra gtx 1060 alacağım. Asus mu Msi mı karar veremedim daha.
Ben Asus'u Sinerji'de indirimde olduğu için almaya karar verdim yani İbrahim'in dediği gibi hangisi ucuzsa onu al ikisi de aynı işi yapıyor çünkü

Cevaplarınız için teşekkürler

Ben Asus'u Sinerji'de indirimde olduğu için almaya karar verdim yani İbrahim'in dediği gibi hangisi ucuzsa onu al ikisi de aynı işi yapıyor çünkü
Aynen. İkisi de rgb li. İkisi de yolda bırakmayacak soğutmalı.

Olay rgb'de değil ki. Hangisi daha iyi soğutuyorsa onu alacağım, 150 fazla veririm beni yarı yolda bırakmaz. Dediklerinizde şöyle haklısınız; standart bir kullanıcı için fark etmez. Fakat ben overclock yapmayı düşünüyorum, 2200 mhz'ye vurmak istiyorum. Bu nedenle soğutma önemli benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…