Asus Strix RX 570 90 Derece Oldu

O işlemciye o ekran kartı darboğaz yapmıyor mu?

Birçok kişi öyle demişti fakat değerler çok değişken çoğu zaman besleyebiliyor işlemcim. Ayarları en yükseğe almıştım belki de işlemcim bu yüzden darboğaz yapmıyor olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dark Sentiel kusura bakmayın kasanın önemli olduğunu bilseydim yazardım.
Kasanız mesh panel hava akımı çok kötü olmaması gerek. Kasa içindeki hava akışı nasıl fan adetini söyleyebilir misiniz, bir de kablolama yapılmış mı?

Değerler küçümsenecek bir durumda değil. Grafik ve çözünürlük yükseltirseniz darboğazı düşürebilirsiniz.

Kasanız mesh panel hava akımı çok kötü olmaması gerek. Kasa içindeki hava akışı nasıl fan adetini söyleye bilir misiniz birde kablolama yapılmış mı?

Kablolama çok iyi değil. Yakın zamanda yapacağım. 2 adet ön tarafta 1 adette arka tarafta egzoz fan bulunmakta. 1 haftaya kasa içindeki fanları değiştirip daha iyisine geçeceğim.

Oyun içi değerleri atsanız çok daha iyi olur tek tek sormamız gerekmez hem ekran kartının fanlarını hemde kasa içi fanlarının hızlarını görürüz.

Evet fan hızlandırdığımda sorun kalkıyor fakat Mai afterburner PUBG'yi açınca kapanıyor.
Ekran kartı fanları oyundayken ısınmaya göre artmıyor mu tek bir değerde mi kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…