Asus Strix RX460 Bilinmeyen Aygıt Sorunu

nanoeray

Hectopat
Daha fazla  
Bugün Vatan'dan ASUS Strix ROG RX460 4GB aldım ve kartı bilgisayara taktım. Kartın sağ üstünde kırmızı LED ışık yanmaya başladı HDMI ile monitörüme kartı bağladıktan sonra güç tuşuna bastım ancak görüntü alamadım. VGA ile tümleşik ekran kartından görüntü alarak driver kurmaya çalışsam da aygıt yöneticisinde ekran kartının görünmediğini fark ettim. Bilinmeyen aygıt olarak ekran kartını görmekte ve uygun yazılım bulunamadı demekte. ReLive driverları kurdum yinede sonuç alamadım sorun kartta mı yoksa sistemim mi desteklemiyor?

Sistem:
  • AMD A10 7870K işlemci
  • MSI A68HM-E33 V2 anakart
  • Team Dark 2400MHz DDR3 8GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün Vatan'dan ASUS Strix ROG RX460 4GB aldım ve kartı bilgisayara taktım. Kartın sağ üstünde kırmızı LED ışık yanmaya başladı HDMI ile monitörüme kartı bağladıktan sonra güç tuşuna bastım ancak görüntü alamadım. VGA ile tümleşik ekran kartından görüntü alarak driver kurmaya çalışsam da aygıt yöneticisinde ekran kartının görünmediğini fark ettim. Bilinmeyen aygıt olarak ekran kartını görmekte ve uygun yazılım bulunamadı demekte. ReLive driverları kurdum yinede sonuç alamadım sorun kartta mı yoksa sistemim mi desteklemiyor?

Sistem:
  • AMD A10 7870K işlemci
  • MSI A68HM-E33 V2 anakart
  • Team Dark 2400MHz DDR3 8GB RAM
Hocam 6 pini takmanız lazım. Eğer güç kaynağınızda şöyle bir şey:
PCIE-662FF-XX-PCI-Express-6p-Female-to-6p-Female-2p-Female-Power-Adapter-Cable-004.jpg
Yoksa, o kartı kullanmak için güç kaynağı alman lazım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı