ASUS STRIX RX570 için PSU önerisi

furkancetinkol

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Millet selamlar, beni çoğu güç canavarı kartta (HD6850 2x6 pin, HD7850 2 GB 1x6 pin) idare eden platoon PL-9263 sanırım artık yetmemeye başladı, çünkü oyun açtığım anda sistem komple kapanıyor. Bana olabilecek en uygun fiyatlı RX570 STRIX, R3 1200'ü besleyebilecek PSU'yu önerir misiniz?

Platoon'u PC'ye bağlamanız dahi hata...

Bütçe belirtin.

Bütçe belirsiz, en uygun hangisi ise onu alacağım.
Bu arada az önce LoL’de denedim PC kapanmadı, ama AC Origin açmaya çalırşam direk kapanıyor. Sorun güç kaynağında değil mi?

Güzel bir güç kaynağı, bütçenizi de zorlamaz.
Veya alternatif olarak AEROCOOL Cylon AE-CYLNP500 500W 80+ Aktif PFC ATX Fiyatları ve Özellikleri bunu alabilirsiniz.

Platoon'u PC'ye bağlamanız dahi hata...

Bütçe belirtin.

Maalesef elde bütçe olmayınca, platoon’a kendimizi emanet etmek durumda kalabiliyoruz

@furkancetinkol Aerocool Cylon 500W 12V kanalından 444W veriyor, High Power Eco ise 12V kanalından 456W veriyor, Corsair VS450 ise 12V kanalından 408W veriyor. Bu 3 PSU'da kalitelidir, aynı fiyata daha yüksek watt verebiliyorlar.

Bildiğim kadarıyla 3'ü arasından Aerocool daha kaliteli. Yani Aerocool almak daha mantıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…