Asus Strix vs Creative Tactic3D

Stringz

Hectopat
Daha fazla  
Kulaklık alırken Asus Strix 7.1 Wireless ve Creative Tactic3D Rage v2 Wireless arasında kaldım Creative'i daha önce kullanmıştım ve memnun kalmıştım. Zaten genel olarak bu iş ile ilgilenen bir firma ama Asus'un kulaklıklarını bilmiyorum. Ne kadar iyi ses bakımından? Hangisini önerirsiniz?

Genel olarak müzik ve filmlerde kullanacak olsam da oyunlarda da ses kasacak şekilde işimi görmeli. Creative bunları bana sunuyordu ama Asus daha iyi bir ses kalitesi sunuyorsa aradaki ufak farkı ödeyip Asus almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki kulaklığın fiyatına baktığım zaman biri 1000 TL diğeri 500-600 TL arası,siz hangi siteden alıcaksınız bilmiyorum ama eğer sizde bu fiyatlardan alıcaksanız fiyat farkı hiçte az değil. Performansa gelirsek bende Razer Kraken 7.1 v2 var. Arkadaşımda Creative'in 3D Rage USB var. Kısa süreli bir kullanma deneyimim oldu,açıkcası pek bi fark hissetmedim. Uzun süreli kullanımda ne olur veya usb ile wireless arasında fark varmı bilmiyorum. Ek olarak şunuda belirteyim Razer Kraken 7.1 v2'de gerçekten iyi bir kulaklıktır. Creative'in çok güzel bir yazılımı var. Çok güzel ayarlar yaparak iyi bir 7.1 sahibi olabiliyorsunuz. Bence bu mükemmel bir özellik. Asus'a gelicek olursak nasıl ses çıkardığını bilmiyorum. Çalışmaz durumda iken AVM'de kulağıma taktım. Bune lan ne kadar büyük kulaklık demiştim. Asus'un bu kulaklığı gerçekten çok büyük bir kulaklık. Sizin için kablolu olup olmaması nasıl bir sorun yaratıyor bilmiyorum. Eğer büyük bir sorun değilse olmuşken kablosuz olsunsa düşünmeden bunu alır geçerim.
CREATIVE HEADSET SB TACTIC 3D RAGE USB GAMER v2 Creative | Trendyol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…