Asus Strix Wireless kulaklığın alıcısı USB bellek olarak kullanılabilir mi?

OmerFrk

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Şefler selam. Şu kulaklığın yanında gelen usbye sahibim. Kulaklık da var tabi ama bozuk kullanılamayacak durumda. O yüzden ben bu flashı bir şekilde sıfırlayabilir miyim? Flash gözükmüyor cihaz ve sürücüler kısmında. Bunda depolama yapabilmek için yer var mıdır? Teşekkürler şimdiden.

Dosya Ekleri

• asus-strix-7-1-wireless-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-z.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 23
Kulaklığı kablosuz olarak bağlamaya yarıyor o şey doğru mu anladım? Yani öyle ise içerisinde bir bellek yoktur. Bu sebeple USB bellek olarak kullanamazsınız.

Kulaklığı kablosuz olarak bağlamaya yarıyor o şey doğru mu anladım? Yani öyle ise içerisinde bir bellek yoktur. Bu sebeple USB bellek olarak kullanamazsınız.
Aynen o işe yarıyor. Yani 100mb bile olsa işime yarayacak aslında.

Aynen o işe yarıyor. Yani 100 MB bile olsa işime yarayacak aslında.
İçerisinde kullanılabilecek tarzda bir bellek bulunduğunu zannetmiyorum. Sadece kulaklığı bağlamaya yarıyor o şey. İsterseniz içini kırıp inceleyebilirsiniz, merak gidermiş olursunuz.

Kulaklığın ayalarını tutacak kadar bir bellek olabilir, bazı farelerde dahili bellek oluyor (ne kadar boyutu var emin değilim) bunda da olabilir bir kurcala istersen.

Slipstream tarzı USB alıcılarında depolama yapabileceğin herhangi bir bellek yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…