ASUS TA Kasaya Yeni Sistem Toplanır mı?

Makaleler
51
Daha fazla  
Herkese merhaba. Eski sistemimi satmaya karar verdim. Tüm parçaları söktüm, elimde ki eski model ASUS marka kasayı da ilana koymadan önce size danışmak istedim. Bu kasa ile yeni sistem kurulur mu? Yani içinin dar olması, soğutma sorunları, Ekran kartı sığmaması, anakart monte etme vs. gibi sorunlar çıkar mı bu kasa ile? Ekran kartı slot girişinden HDD bölmesine kadar yaklaşık 26-27 cm uzunluk var. GTX660 ve benzeri kartlar ile sorun çıkar mı? Bildiğim kadarıyla( Oğuzhan sağ olsun :) ) GTX650 Tİ 22 cm idi. Yada ASUS M5A97 anakrt monte etme sorunu gibi gibi şeyler olur mu?

OuoEWzj.jpg

L6BCLcI.jpg

nYOWIP2.jpg

mCeOmtM.jpg

IJO4FCn.jpg

wABsxei.jpg

Ya açıkçası çok bütçem yok sistem toplamak için. O yüzden neyden kırpıp ekran kartına yatırsam kar diye düşünüyorum. Mesela yeni kasa alsam PSU olan 80Plus olanlar en az 250-300 TL den başlıyor. Bende onun yerine 150 TL falan sadece PSU alıp 80Plus 550-600 W hemde içime siner 80Plus olması. Dediğim gibi tek korkum hava akımı rahat olur mu, parçaları takınca işlemci, ekran kartı, anakart falan baya içi sıkış pıkış olur mu, ısınma sorunu falan onları düşünüyorum. Olmadı tüm kapakları sökeriz artık sağlı sollu :D

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı