Bundan 8 sene önce ben veletken ASUS tablet almıştık. Daha sonra tablete virüs girdi ve bozuldu diye hatırlıyorum format atınca açılmıyor bende stock ROM yükleyim dedim ama tabletin modeli ne bilmiyorum. Bilen var mı acaba?
Evet modeli bu ama stock değil de bulabilirsebiz Custom ROM kurun derim Android 9 falan bulursanız sizin için iyi olur eski bir tablet çoğu şeyde desteği bike yoktur.
Evet modeli bu ama stock değil de bulabilirsebiz Custom ROM kurun derim Android 9 falan bulursanız sizin için iyi olur eski bir tablet çoğu şeyde desteği bike yoktur.
Orijinal stock ROM'unu bulup kurdum açıldı tablet ama RAM'ı çok düşük 1 GB boşta 100 MB var. Hafızası 4 GB dahili depolamayı belleğe çevirme vardı onu bir deneyeceğim sanırım. Cidden android sürümü çok düşük 4.2.2 :/
Orijinal stock ROM'unu bulup kurdum açıldı tablet ama RAM'ı çok düşük 1 GB boşta 100 MB var. Hafızası 4 GB dahili depolamayı belleğe çevirme vardı onu bir deneyeceğim sanırım. Cidden Android sürümü çok düşük 4.2.2 :/
Hocam başka bir konu açın şu cihaz için Custom ROM önerisi diye size yardımcı oluruz hem Android sürümünüz yükselir hem de cihaz hızlanır eğer Custom ROM varsa cihazınız için yaşadınız.
Bende J5 vardı Android sürümü 6 Android 9 Custom ROM yükledik buradaki bir hocam ila telefon artık uçuyor hem de kullanmak istediğim bütün uygulamaları Android 9 sayesinde kullanabiliyorum.