Selam arkadaşlar, ASUS ROG STRIX G513 cihazıma RAM ve SSD yükseltmesi yapmayı düşünüyorum ve bunun için cihazı servise yollamak istiyorum aynı zamanda termal macun değişimi ve cihazın temizliğini yaptırmayı düşünüyorum. Daha önce ASUS servisiyle alakalı tecrübelerinizi belirtirseniz sevinirim
Selam arkadaşlar, ASUS ROG STRIX G513 cihazıma RAM ve SSD yükseltmesi yapmayı düşünüyorum ve bunun için cihazı servise yollamak istiyorum aynı zamanda termal macun değişimi ve cihazın temizliğini yaptırmayı düşünüyorum. Daha önce ASUS servisiyle alakalı tecrübelerinizi belirtirseniz sevinirim
Selamlar, Asus RTX 3050 Phoenix ekran kartı almıştım geçenlerde. Bununla ilgili de iki konu açmıştım. Konuları aşağıya bırakıyorum. Özetle ekran kartı fanı boştayken bile %30 ile 1600 RPM'de dönüyor. 55 dereceye kadar falan da devir artmıyor. E haliyle boştayken çok gürültü oluyor. ASUS...
Aynı cihaza sahibiz ben RAM Vatan Bilgisayar'dan alıp güvendiğim bir bilgisayarcıya taktırmıştım. SSD konusunda ise yine o bilgisayarcıdan 0 alıp ona taktırmıştım.
Açtığım konuya bir göz atmanızı tavsiye ederim.
Merhaba, aşağıda yer alan PC'ye linkini bıraktığım RAM'i eklettim. Bu konu RAM takviyesi yapmayı düşünenlere fayda sağlayacağını düşündüğüm için açılmıştır. Öncelikle cihazımda yer alan stock 16 GB RAM tek kanal, buna ilaveten 16 GB daha RAM eklettirip toplamda 32 GB Dual channel RAM olmuştur...