Asus TF B450-Plus RGB LED Girişi Yok

ArchNore

Hectopat
Yer
muğla
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Başlıktakı şekil bir sorunla karşılaştım, mutlu şekilde aldığım ve güvendiğim Asus TUF B450-Plus gaming model anakartta Aerocool Clyon kasam için RGB LED girişi veya pini (artı her neyse :D) yoktu. İçimde bir üzüntü bir üzüntü ama nasıl anlatamam. Ek olarak aldığım Aerocool Orbit RC X3 fanlar bile RGB'siz çalışıyor ne yapmam gerek? Bu konuda bana yardım ederseniz sevinirim iyi günler.

Anakartın RGB yazılımı ile kontrol edeniliyor olman lazım bence. Tüm fan yuvaları 4 pin sonuçta. Ve anakartın RGB ışıkları var. ASUS Aura Sync indirim kontrol etmeye çalış.
1548600160303.png

Not:Hocam sen o dandik kasaya 400 TL verip üstüne 250 TL verip RGB fan mı aldın ? 650 TL verip kaliteli bir kasa alsaydın ya içinden 3-4 RGB fan çıkan.

Anakartın RGB yazılımı ile kontrol edeniliyor olman lazım bence. Tüm fan yuvaları 4 pin sonuçta. Ve anakartın RGB ışıkları var. ASUS Aura Sync indirim kontrol etmeye çalış.
Eki Görüntüle 363610

Not:Hocam sen o dandik kasaya 400 TL verip üstüne 250 TL verip RGB fan mı aldın ? 650 TL verip kaliteli bir kasa alsaydın ya içinden 3-4 RGB fan çıkan.
Peki fanların RGB sini nasıl çalıştıracağım o konuda takıldım?
IMG-20190129-WA0002.jpg
Buna uyan bir giriş yok yada ben göremiyorum :/
Ek olarak kasanın RGB girişi de bu:
IMG-20190129-WA0001.jpg

Şu videonun 3. dakikadan itibaren izle orada senin sorunun cevabı var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yine üzülerek söylüyorum ama sata girişi de yok 😶

O giriş için dönüştürücü takarak çalıştırabilirmiyim ve böyle birşey mümkün müdür?

Kasanın RGB si bile o girişten istiyor IMG-20190129-WA0001.jpg

Nasıl sata girişi yok nasıl güç kaynağı kullanıyon sen ? Güçkanağın eski nesilde olsa en az 2-3 adet sata güç çıkışı vardır.
Güç kaynağından aşağıdaki SATA çıkışı yok mu şimdi ?
1548723998949.png

Eğer yoksa şöyle bir dönüştürücü alman lazım. Molex çıkışını SATA'ya dönüştüren.
Dahili Güç Kaynağı Kablosu, Ide (4-Pin Molex) Erkek <=> Sata Fiyatı

Nasıl sata girişi yok nasıl güç kaynağı kullanıyon sen ? Güçkanağın eski nesilde olsa en az 2-3 adet sata güç çıkışı vardır.
Güç kaynağından aşağıdaki SATA çıkışı yok mu şimdi ?
Eki Görüntüle 364099
Eğer yoksa şöyle bir dönüştürücü alman lazım. Molex çıkışını SATA'ya dönüştüren.
Dahili Güç Kaynağı Kablosu, Ide (4-Pin Molex) Erkek <=> Sata Fiyatı
Model fsp hydro 700w 80+ bronze
İşte girişler hydro-hd700-soket-sayisi.jpg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı