ASUS Transformer Book T100 İncelemesi

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
ASUS Transformer Book T100 modelini sizler için inceledik. ASUS’un Transformer Book serisinin yeni üyesi T100 modelini sizler için yakından inceledik....
4PvdWfABSEE

Daha fazlası...

WiDi - Wireless Display, Miracast destekliyor ancak elimizde uygun bir monitör yoktu bu özelliği gösteremedik. Bu yüzden HDMI ve USB portları üzerinden monitör bağladık hatta aynı anda iki monitör bağladık. WiDi üzerinden 3. de olur mu tekrar denememiz için Miracast destekli monitör beklememiz gerekecek.

Merhaba. Konuyu inceledim. Videonuzu seyrettim. Çok harika bir detaylı anlatım olmuş. Yalnız şuan satışta bulamadım hiç bir yerde ve ben şuan internet sitesi ile uğraşıyorum. Mobilya üzerine sadece explorer destekli çalışabiliyorum. Şuan kulladığım notebook toshiba i5 intel core win7 satellite. Sizce bu modeli alsam işimi görür mü? Teşekkür ederim.

Merhabalar..
Bu urune Sanallastırma nasıl yapabılırız , yanı Mac os Maverics veya Steam Os, Linux tarzı İşletim sistemleri nasıl kurabiliriz..

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı