S Serhat Keçeci Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #21 ozder329 dedi: Tamamdır. Genişletmek için tıkla... Bugün bakımını yaptım PC'nin ve özel olarak baktım PSU altına ve evet bende de fan açmıyor. Büyük ihtimal yüke binince.
ozder329 dedi: Tamamdır. Genişletmek için tıkla... Bugün bakımını yaptım PC'nin ve özel olarak baktım PSU altına ve evet bende de fan açmıyor. Büyük ihtimal yüke binince.
ozder329 Femtopat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #22 Serhat Keçeci dedi: Bugün bakımını yaptım PC'nin ve özel olarak baktım PSU altına ve evet bende de fan açmıyor. Büyük ihtimal yüke binince. Genişletmek için tıkla... Cevabın için teşekkür ederim. O zaman evet, dediğin gibi yük binince veya PSU ısınınca fanı dönüyor.
Serhat Keçeci dedi: Bugün bakımını yaptım PC'nin ve özel olarak baktım PSU altına ve evet bende de fan açmıyor. Büyük ihtimal yüke binince. Genişletmek için tıkla... Cevabın için teşekkür ederim. O zaman evet, dediğin gibi yük binince veya PSU ısınınca fanı dönüyor.