K KazımTürkan Zeptopat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, yeniyim yanlışım varsa affola. ASUS TUF LC 120mm sıvı sogutmamın AM5 ayağı yok ve lazım muadili uyumlu ürün var mı? Nasıl değerlendirebilirim?
Merhaba arkadaşlar, yeniyim yanlışım varsa affola. ASUS TUF LC 120mm sıvı sogutmamın AM5 ayağı yok ve lazım muadili uyumlu ürün var mı? Nasıl değerlendirebilirim?
lukitas716 Hectopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 398 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #2 galiba itopyada satılıyordu geçen bir ürünün altında not olarak görmüştüm
K KazımTürkan Zeptopat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #3 lukitas716 dedi: Galiba İtopya'da satılıyordu geçen bir ürünün altında not olarak görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Dönüş için teşekkür ederim ama bulamadım.
lukitas716 dedi: Galiba İtopya'da satılıyordu geçen bir ürünün altında not olarak görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Dönüş için teşekkür ederim ama bulamadım.