Lowell1 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.175 Makaleler 3 Çözümler 12 7 Ocak 2021 #11 FthCmng dedi: Evet ben de aynı soruların cevabını arıyorum, aynı ekran kartı? Garantiye göndermemde gerek var mı? Soğutucu alsam işe yarar mı, ne kadar yarar? Genişletmek için tıkla... İstediğin kadar soğutucu al bir işe yaramaz. Undervolt yaparsan faydasını görürsün.
FthCmng dedi: Evet ben de aynı soruların cevabını arıyorum, aynı ekran kartı? Garantiye göndermemde gerek var mı? Soğutucu alsam işe yarar mı, ne kadar yarar? Genişletmek için tıkla... İstediğin kadar soğutucu al bir işe yaramaz. Undervolt yaparsan faydasını görürsün.
F FthCmng Hectopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #12 Lowell1 dedi: İstediğin kadar soğutucu al bir işe yaramaz. Undervolt yaparsan faydasını görürsün. Genişletmek için tıkla... Unfervolt nesir tam olarak, nasıl yapılır?
Lowell1 dedi: İstediğin kadar soğutucu al bir işe yaramaz. Undervolt yaparsan faydasını görürsün. Genişletmek için tıkla... Unfervolt nesir tam olarak, nasıl yapılır?
Lowell1 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.175 Makaleler 3 Çözümler 12 7 Ocak 2021 #13 FthCmng dedi: Unfervolt nesir tam olarak, nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... undervolt | Technopat Sosyal
FthCmng dedi: Unfervolt nesir tam olarak, nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... undervolt | Technopat Sosyal