ASUS TUF 27" VG27AQ3A vs MSI 27″ G274QPF E2

Uğur555

Centipat
Daha fazla  
Kıbrıs'da yaşıyorum. Bu iki monitör 12K fiyat bandındalar ve ikisi de benzer özellikleri var, hangisini seçmeliyim?

ASUS da şikayetçi olduğunuz bir nokta var mı?
Tuf monitorlerde genek bir ghosting sorunu var hocam o yuzden tuf monitorleri genekde onenmiyoruz. Rog serisi monitorler muthistir tabii kendimde kullaniyorum rog swift 360hz monitor. Msi almaniz daha iyi olacaktir.

TUF monitorlerde genek bir ghosting sorunu var hocam o yuzden TUF monitorleri genekde onenmiyoruz. ROG serisi monitorler muthistir tabii kendimde kullanıyorum ROG Swift 360Hz monitor. MSI almaniz daha iyi olacaktir.

Aslında ASUS 27" ROG STRIX XG27acs gördüm ama burada 15k MSI ise 12K 3K fiyat farkı var o yüzden MSI ile ASUS TUF arasında kalmıştım ama tercihim MSI'dan yana olacak herhalde.

İfadeler: kxy
TUF monitorlerde genek bir ghosting sorunu var hocam o yuzden TUF monitorleri genekde onenmiyoruz. ROG serisi monitorler muthistir tabii kendimde kullanıyorum ROG Swift 360Hz monitor. MSI almaniz daha iyi olacaktir.

Sen 2. kez TUF monitör karalamasını ön kabul olarak yazıyorsun. Her monitörde ghosting vardır bu panelin kalitesi ile ilgili hatta forumda en iyi panelin IPS olduğu yanılgısı var kaliteli VA panel IPS panelden bir tık önde. Yukarıda yazılan Q3A TUF modelinde ghosting OverDriver bile açmadan yok, tek sorunu 250nit olması ve güneşi arkana alıp kullanmada sıkıntı yaşatması onun dışında bu modelin sorunu yok hatta 250 nit olması da sorun değil.

Şans işi tamamen hocam ghosting. Her monitorde olabilir evet. Tuf monitorlerde daha yaygin bu durum.

MSI parlaklık olarak daha çok önde gibi.

Şans işi tamamen hocam ghosting. Her monitorde olabilir evet. Tuf monitorlerde daha yaygin bu durum.

Ölü pixel şanstır ama bahsi geçen ghosting değil teknoloji, yukarda ufakta olsa kıyas yapmışsın 360Hz monitör üzerinden bu doğru olmaz. 60/75/100 gibi düşük yenileme hızına sahip monitörlerde kareler arasındaki süre daha uzun olduğu için ghosting daha belirgin olur. 144 ve üzeri reflesh ratelerde ghosting azalır tepki süresi "gtg yüksek ise örneğin 10 gibi eski görüntü kaybolmadan yeni görüntü oluştuğu için ghosting oluyor. falan filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…