ASUS TUF 3 ekran kartında coil whine tamir edilebilir mi?

370335

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba. ASUS TUF 3 ekran kartım var. Garantiye göndermek istiyorum cw sorunundan fakat geri gönderirler diye boşa zamanıma mal olsun istemiyorum ve bu cw sesi çok fazla değil. Kafamı koyunca bu sesi duyabileceğim bir derecede. Eğer tamiri varsa servise vereyim tamir etsin ama tamiri yoksa iade/değişim formu çıkarsa ben değişim talep etsem bile Vatan'dan aldım Vatan'da bu ekran kartı stoku yok. Kafalarına göre iade işlemleri yapabilirler. Ki ben bu ekran kartını 2 bin lira ile aldım. Ben 2 binlaraya o parayla ancak GT1030 alabilirim ki bu da muadili değil. ASUS'a cw yüzünden ekran kartını gönderen olduysa konuya bakarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. ASUS TUF 3 ekran kartım var. Garantiye göndermek istiyorum cw sorunundan fakat geri gönderirler diye boşa zamanıma mal olsun istemiyorum ve bu cw sesi çok fazla değil. Kafamı koyunca bu sesi duyabileceğim bir derecede. Eğer tamiri varsa servise vereyim tamir etsin ama tamiri yoksa iade/değişim formu çıkarsa ben değişim talep etsem bile Vatan'dan aldım Vatan'da bu ekran kartı stoku yok. Kafalarına göre iade işlemleri yapabilirler. Ki ben bu ekran kartını 2 bin lira ile aldım. Ben 2 binlaraya o parayla ancak GT1030 alabilirim ki bu da muadili değil. ASUS'a cw yüzünden ekran kartını gönderen olduysa konuya bakarsa sevinirim.

Tamir olacağını düşünmüyorum. Bu coil whine sorunu bu kadar rahatsız ediyor mu?

Tamir olacağını düşünmüyorum. Bu coil whine sorunu bu kadar rahatsız ediyor mu?

Bu kadar rahatsız etmiyor kasaya kafama duyunca ancak duyuyorum ama orada o sesin olması bile beni rahatsız ediyor.

Eğer değişim istesem servisten iade/değişim raporu çıksa değişim desem vatana vatan değişim yapmam diyor. Çünkü stok yok. Tamiri yoksa boşa göndermek istemiyorum ama tamiri olmalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı