ASUS TUF 3 RX 5700XT alınır mı?

p4memati

Decapat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Merhaba,
Yeni PC toplamayı düşünüyorum.
Bu kart alınır mı? Eski modellerinde ısınma sorunu varmış ama Evo yeni çıkan modellerde bu sorun giderilmiş galiba. Kullanan var mı?

Fiyatı ne kadar? Gördüğüm kadarıyla 4.200 TL civarı olmalı. O yüzden alınmaz, ondan daha ucuz modellere bakın.

Üstteki arkadaşlar belirtmiş zaten, bir de ben bu seride aşırı derecede ısınma problemi olduğunu duymuştum. Sapphire veya MSI tercih edin.

Driver sıkıntısıyla uğraşmak istemiyorsan RTX 2060 Super almanı tavsiye ederim.

Yani aynı fiyata 2070 Super performansı sıkıntı olacağını sanmıyorum dersen ki RT kullanır 2000 serisi RT için pek iyi değil 3000 serisi beklenmeli RT için o yüzden F/P olarak kesinlikle 5700 XT olmalı 2060 Super yerine BENCE.

Normalde 5700XT alınır ama Driver'lar cidden oyun zevkini yok ediyor 3 saate 2 kere oyunum çöktü dün böyle bir sorun yoktu bugün başladı Driver'ları çok saçma.

Normalde 5700XT alınır ama Driver'lar cidden oyun zevkini yok ediyor 3 saate 2 kere oyunum çöktü dün böyle bir sorun yoktu bugün başladı Driver'ları çok saçma.

Aslında ben de anlamıyorum bu olayı mesela 10 kullanıcıdan 1 veya 2'si bu sorunla karşılaşıyor bence AMD kart çıkarmadan bu sorunları halletmeli ama cidden şans işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…