Atalsan Femtopat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, ben ASUS TUF 3070 Ti kullanıyorum oynarken bir anda görüntü gitti fanlar ışıklar durdu. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2024
Merhaba arkadaşlar, ben ASUS TUF 3070 Ti kullanıyorum oynarken bir anda görüntü gitti fanlar ışıklar durdu. Ne yapmam lazım?
Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 13 Mart 2024 #2 Atalsan dedi: Merhaba arkadaşlar, ben ASUS TUF 3070 Ti kullanıyorum oynarken bir anda görüntü gitti fanlar ışıklar durdu. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Yuvasına tam oturuduğuna emin misiniz?
Atalsan dedi: Merhaba arkadaşlar, ben ASUS TUF 3070 Ti kullanıyorum oynarken bir anda görüntü gitti fanlar ışıklar durdu. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Yuvasına tam oturuduğuna emin misiniz?
Taha.dll Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.020 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #3 Atalsan dedi: Merhaba arkadaşlar, ben ASUS TUF 3070 Ti kullanıyorum oynarken bir anda görüntü gitti fanlar ışıklar durdu. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Tekrardan bilgisayari acmayi denemediniz mi?
Atalsan dedi: Merhaba arkadaşlar, ben ASUS TUF 3070 Ti kullanıyorum oynarken bir anda görüntü gitti fanlar ışıklar durdu. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Tekrardan bilgisayari acmayi denemediniz mi?
Atalsan Femtopat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #4 Taha.dll dedi: Tekrardan bilgisayari acmayi denemediniz mi? Genişletmek için tıkla... denedim çalışmıyor görüntü gelmiyor Lüfer dedi: Yuvasına tam oturuduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... evet
Taha.dll dedi: Tekrardan bilgisayari acmayi denemediniz mi? Genişletmek için tıkla... denedim çalışmıyor görüntü gelmiyor Lüfer dedi: Yuvasına tam oturuduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... evet
Taha.dll Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.020 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #5 Yapabileceğiniz en basit işlem ekran kartını farklı bir sistemde denemek. Sadece görüntü almak için kullanabileceğiniz bir sistem var mı?
Yapabileceğiniz en basit işlem ekran kartını farklı bir sistemde denemek. Sadece görüntü almak için kullanabileceğiniz bir sistem var mı?
Atalsan Femtopat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #6 Taha.dll dedi: Yapabileceğiniz en basit işlem ekran kartını farklı bir sistemde denemek. Sadece görüntü almak için kullanabileceğiniz bir sistem var mı? Genişletmek için tıkla... arkadaşımda fln deneyim deneyince söylerim Taha.dll dedi: Yapabileceğiniz en basit işlem ekran kartını farklı bir sistemde denemek. Sadece görüntü almak için kullanabileceğiniz bir sistem var mı? Genişletmek için tıkla... denersem ve olmasaa napmalıyım Son düzenleme: 13 Mart 2024
Taha.dll dedi: Yapabileceğiniz en basit işlem ekran kartını farklı bir sistemde denemek. Sadece görüntü almak için kullanabileceğiniz bir sistem var mı? Genişletmek için tıkla... arkadaşımda fln deneyim deneyince söylerim Taha.dll dedi: Yapabileceğiniz en basit işlem ekran kartını farklı bir sistemde denemek. Sadece görüntü almak için kullanabileceğiniz bir sistem var mı? Genişletmek için tıkla... denersem ve olmasaa napmalıyım