Elektronik ASUS TUF 3070 Ti sistem 23.000 TL!

4000 serisi ekran kartları çıktığı zaman büyük ihtimal fiyatları düşeceğini düşünüyorum.
Dolar alıp beklemekte fayda var.
4000 serisi kartlar çıkınca dolar artacak mı aradaki mantığı kuramadım da ?

4000 serisi kartlar çıkınca dolar artacak mı aradaki mantığı kuramadım da ?
Hayır 4.000 serisi kartlar çıktığında insanlar artık 3.000 serisi kartları almayı bırakıp son sürüm kartlar almaya çalışacağından fiyatları düşecektir anlamında söylediğini düşünüyorum.

Şu kasadan ellerinde kaç tane varsa koymadıkları sistem kalmadı.

Neden dolar alın dediniz peki ?

O mağaza galiba 2.el kullanılmış ürünleri tamir edip sıfır diye satan mağaza olması lazım.

Ben dolar almadım , arkadaşın söylediği şey o. Orasını ona sormak lazım.

İstanbulda olanlar gidip deneyip alabilirler , fiyat uygun. 2. el bile olsa zaten fiyatlar bu şekilde.
A pardon aynı arkadaş sandım sizi kusura bakmayın.

@Cem2 hocam 4000 serisi kartlar çıkınca dolar artacak mı neden dolar alın dediniz mantığı kuramadım da?

Ben dolar almadım , arkadaşın söylediği şey o. Orasını ona sormak lazım.

İstanbulda olanlar gidip deneyip alabilirler , fiyat uygun. 2. el bile olsa zaten fiyatlar bu şekilde.
Hocam ben de bu sistemi alacaktım içime kurt düştü ya gerçekten 2. El ürünler mi topluyorlar?

Arkadaşın “ikinci el ürün” dediği monitör ki o da Sahibinden’de satılıyor.

@xakiran hocamın da dediği gibi 2.el olayı sistem için değil monitör için söylenmiş bir olay.

Arkadaşın “ikinci el ürün” dediği monitör ki o da Sahibinden’de satılıyor.
Hocam nasıl GamingGen sitesi için demiş bakın O mağaza galiba 2. El kullanılmış ürünleri tamir edip sıfır diye satan mağaza olması lazım diye ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…