Arkadaşlar sistem topladım ve işlemci olarak 5700X'i tercih ettim. Ancak ekran kartı konusunda biraz kararsızım. Bütçemi zorlayıp TUF 3070 Ti mi almalıyım yoksa aralarındaki fiyat farkına değmez 6750XT mi almalıyım?
Not: Aralarında yaklaşık 3000 ila 3500 TL arasında bir fark oluyor. Ve 3070 Ti'lı sistemde anakart ve işlemci soğutucu modelim bir seviye daha düşük öbür sisteme göre.
Neden hocam? Sistemin diğer parçalarından dolayı mı? Birde valorant cs go lol tarzı oyunlarla beraber yayın açacağım. Bu sistem karşılar değil mi? 360 fps altına inmek istemiyorum ekranım için.
Arkadaşlar sistem topladım ve işlemci olarak 5700X'i tercih ettim. Ancak ekran kartı konusunda biraz kararsızım. Bütçemi zorlayıp TUF 3070 Ti mi almalıyım yoksa aralarındaki fiyat farkına değmez 6750XT mi almalıyım?
Not: Aralarında yaklaşık 3000 ila 3500 TL arasında bir fark oluyor. Ve 3070 Ti'lı sistemde anakart ve işlemci soğutucu modelim bir seviye daha düşük öbür sisteme göre.
Teşekkürler. Bir sorum daha olacak size, 360 hz bir monitör sipariş veriyorum ancak baktığım bir kaç yere göre oyun için en idealin 240 hz TN panel olduğu söyleniyordu. Sizce 240 hz TN panel bir ekran mı almalıyım?