Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1 ay önce bir sistem satın aldım. En başlarda vardı veya ben fark etmedim, şu son günlerde fark ediyorum. Ekran kartına yük bindiği zaman sürtme sesi mi tıkırtı mı sinek vızıltısı gibi bir ses geliyor ekran kartından. R6 vs gibi yüksek GPU kullanan oyuna girdiğim zaman maksimumda sinek vızıltısı gibi bir ses geliyor. Alt F4 attığım gibi ses anında kesiliyor anladığım kadarıyla ekran kartı fanı hızlanınca gelen bir ses kulaklık takılıyken duyulmuyor. Kulaklık çıkarılırken de yanında oturduğum için sesi bana geliyor bu durum zararlı mıdır? Ne yapmam gerekir? QP Bilişim'den satın aldım.
Aldığımız yer ile iletişime geçin servise göndereceklerdir, muhtemelen servis coil whine kartınızı kullanmanıza engel değildir diyecektir ancak yasal olarak siz haklısınız size birebir değişim ya da daha üst modelle değişim yapmaları için ilçe tüketici hakem heyetine başvurun, çok basit e-devlet üzerinden başvuruluyor, şikayet edilecek firmanın bilgileri faturanızda yer alıyordur. Unutmayın siz haklısınız, dünyanın hiçbir yerinde servisler bizim ülkemizdeki gibi vurdumduymaz davranamıyor, siz heyete verdikten sonra kuyrukları tutuşacak