ASUS TUF 4070 Ti vs ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC

@Kiss0fdeath ben de çok korktum bundan ben mavi ekrandan çok korktuğum için tırstım almadım

@Kiss0fdeath seni etkilemiş gibi olmayayım. Ama sen için rahat etmiyorsa forumdaki hatalara bak 4070 Ti ile ilgili. Ancak şunu diyeyim. Sen o ASUS TUF 4070 Ti alacaksın ve hiç hata almayacaksın. İnan buna. Hatta unut dediklerimi

Ne güzel motive ettin be kral. Sağ ol teşekkür ederim. İnşallah sen de sorun yaşamazsın

@Kiss0fdeath senin 3080 Ti'a ne oldu

O 2. Kez servise gitti. 2. Gidişinde 20 iş günü dolunca aradılar MSI Ventus 3080 Ti verelim dediler onun yerine. Benimki de Gigabyte markaydı. Kabul etmedim para iade istedim. 22 bini verdiler şu an ortada kaldım işte kart arıyorum bir de şu 4K monitöre geçme olayı olunca ortalık iyice karıştı

Son düzenleme:
İlkinde mosfet yanmış tamir edip yolladılar. sonra servisten gelince farkettim ki bu sefer de kart 350 watt çekmiyordu. 220 watt çekmeye başladı. Hâliyle de FPS kaybı yaşadım. Gigabyte gaming serisinde kronik sorunmuş bu. Bunu farkedince de tekrar gönderdim servise. Adamlar da çözemedi sorunu sanırım direkt iade değişim raporu verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…