Kasa ve oda sıcaklığı iyiyken nasıl 75'lere çıkıyor o kart anlamadım. YouTube'dan sizin kartınızın aynısının testlerine baktım 65'i görmüyor tam yükte.
Kasa ve oda sıcaklığı iyiyken nasıl 75'lere çıkıyor o kart anlamadım. YouTube'dan sizin kartınızın aynısının testlerine baktım 65'i görmüyor tam yükte.
Gittiği yere kadar kullanıp sonra ufak bir işlemci değişikliğiyle halledersin. 4080 almakla en iyisini yapmışsın. Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın
Hocam ilk cümleni okuduktan sonra bir anlık nabzım hızlandı ta ki öbür cümleni görene kadar maalesef 35'in üstüne çıkamıyorum bütçe yetmiyor. Yine de ilgin için teşekkür ederim
20.000 TL'ye Aorus 4070 almıştım sonrasında vatanda Aorus 4080 indirimle 33.000 TL'ye düşmüştü. Benimde içim gitmişti ve alma fırsatım vardı ama bir kere almıştık işte.
20.000 TL'ye Aorus 4070 almıştım sonrasında vatanda Aorus 4080 indirimle 33.000 TL'ye düşmüştü. Benimde içim gitmişti ve alma fırsatım vardı ama bir kere almıştık işte.
Kankam şunu alacam sanırım bu gece. Benim kasayla bir uyumsuzluk olmaz dimi son bir kontrol yapıp almak istiyorum. P600s kasa , b660 tomahawk ddr5 anakart
ASUS GeForce TUF RTX 4070 TI GAMING 12GB GDDR6X 192Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da