kurabiyecanavariii
Femtopat
Daha fazla
Yaklaşık 2 hafta önce ASUS TUF A14 2024 model laptopu aldım. Bilgisayara Windows 11 kurulumunu kendim yaptım. Çalışmasında sıkıntı yok fakat uyku moduna alınca ya da laptopu kapağından kapatınca bazen uyku modunda çıkmıyor mecburen güç tuşuna basılı tutup kapatıyorum. Bazen güç tuşuna basılı tutup kapandığında tekrar açılınca açılışta çıkan ASUS yazısı kalıyor tekrardan basılı tutup kapatıyorum.
Oyun olarak FC24 denedim bir sıkıntı yoktu. OCCT Power, CPU testi yaptım sorun bulunmadı. SSD için de test yaptım sonucu ekleyeceğim. Acaba kurulum aşamasında BIOS'ta ya da başka bir yerde bir hata mı yaptım bilmiyorum.
Bir de bu kodu yazmıştım powercfg.exe /hibernate off bir etkisi var mı bilmiyorum.
Oyun olarak FC24 denedim bir sıkıntı yoktu. OCCT Power, CPU testi yaptım sorun bulunmadı. SSD için de test yaptım sonucu ekleyeceğim. Acaba kurulum aşamasında BIOS'ta ya da başka bir yerde bir hata mı yaptım bilmiyorum.
Bir de bu kodu yazmıştım powercfg.exe /hibernate off bir etkisi var mı bilmiyorum.