ASUS TUF A14 uyku modundan çıkmıyor

Daha fazla  
Yaklaşık 2 hafta önce ASUS TUF A14 2024 model laptopu aldım. Bilgisayara Windows 11 kurulumunu kendim yaptım. Çalışmasında sıkıntı yok fakat uyku moduna alınca ya da laptopu kapağından kapatınca bazen uyku modunda çıkmıyor mecburen güç tuşuna basılı tutup kapatıyorum. Bazen güç tuşuna basılı tutup kapandığında tekrar açılınca açılışta çıkan ASUS yazısı kalıyor tekrardan basılı tutup kapatıyorum.

Oyun olarak FC24 denedim bir sıkıntı yoktu. OCCT Power, CPU testi yaptım sorun bulunmadı. SSD için de test yaptım sonucu ekleyeceğim. Acaba kurulum aşamasında BIOS'ta ya da başka bir yerde bir hata mı yaptım bilmiyorum.

Bir de bu kodu yazmıştım powercfg.exe /hibernate off bir etkisi var mı bilmiyorum.

G513RM modeli bende var 2022 versiyonu ve tıpatıp aynı problemi yaşıyorum bende bana özel sanıyordum.

ASUS destek ile veya garanti ile iletişime geçtiniz mi? Açıkçası şu an uğraşmak için hem üşeniyorum hem de ayıracak vaktim yok. Bilgisayarı her seferinde güç tuşuyla kapatmak da istemiyorum. Bu arada sorunu çözdünüz mü yoksa devam ediyor mu?

Nadir oluyor hatta bazen bilgisayarı ilk açtığımda boot etmiyor ekrana herhangi birşey gelmiyor tuşundan basılı tutup kapatıyorum tekrar açıyorum sorun kalmıyor. Uyku modu problemi ise ekranın ne zaman kapanacağı süreyi falan değiştikten sonra olmamaya başladı ondan mıdır bilmiyorum ama deneyin isterseniz. Ayrıca garantiye falan sormadım hiç.

Güç modu dengelide iken oluyor bu sorun, en iyi performansa aldığımda uyku modunda sorun yaşamıyorum ama alakasını çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…