ASUS TUF A15 (2023) sıcaklık değerleri normal mi?

Hocam Armoury Crate mi g helper mı kullanıyorsunuz.

Bilgisayar yük altında mı yapmamı istersiniz testleri normalde dengeli modda 2000 ile 2800 arası oluyor boşta iken.

G-helper kullanıyorum. Dengeli modda 2800 RPM çalışırken yapabilirsiniz.

Ses olayı bu modellerin hepsinde varsa boşu boşuna iade ile uğraşmak istemiyorum Hepsiburada üzerinden aldım 14 günlük cayma hakkım var şöyle bir durumda var bunu iade etsem 28-30 bin fiyat banda pek alternatifim yok.

Soğutucuların bir işe yaradığını sanmıyorum hocam testleri de mevcut aman aman derece düşmüyor. Altı açık kalsın havayı dışarı versin yeter bence. Attığım stand gayet iş görüyor sallantı, düşme hiç olmadı sağlam tutuyor emin olabilirsin.

Haklısınız hocam akşam iletirim testleri.

Hocam siyah olanı var mı Trendyol üzerinden link verebilir misiniz rica etsem.

Hocam gayet serin bence bende ASUS TUF A15 Ryzen 5'li versiyonunu kullanıyorum Ghost Of Tsushima'da GPU 70-75 derece CPU ise ortalama 90 derece oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam 2800 3000 arası RPM de test ettim çok ufak bir ıslık sesi var ama rahatsız etmiyor odanın 0 ses olması gerek.

Aynen aynı ses.

Aynen aynı ses.
Sessiz bir ortamda duyuluyor

Benim pc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…