Spikexz Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #41 Yunusss 54 dedi: Benimkini dinledinizmi. Genişletmek için tıkla... Dinledim hocam aynı ses bende de var ama genelde kulaklık ile kullandığım için pek dikkat etmedim.
Yunusss 54 dedi: Benimkini dinledinizmi. Genişletmek için tıkla... Dinledim hocam aynı ses bende de var ama genelde kulaklık ile kullandığım için pek dikkat etmedim.
Yunusss 54 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 68 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus tuf a15 Reyzen 7 7735hs Rtx 4050 6gb 16 GB drr5 ram 1 TB kioxia M2 ssd Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #42 Spikexz dedi: Dinledim hocam aynı ses bende de var ama genelde kulaklık ile kullandığım için pek dikkat etmedim. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok o zaman masaüstünde sessiz modda kullanacağım. Sessiz modda fan açmıyor. SvRayleigh dedi: Hocam gayet serin bence bende ASUS TUF A15 Ryzen 5'li versiyonunu kullanıyorum Ghost of Tsushima'da GPU 70-75 derece CPU ise ortalama 90 derece oluyor. Genişletmek için tıkla... İşlemci 80-90 derecede çalışıyor oyunlarda. Son düzenleme: 27 Eylül 2024
Spikexz dedi: Dinledim hocam aynı ses bende de var ama genelde kulaklık ile kullandığım için pek dikkat etmedim. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok o zaman masaüstünde sessiz modda kullanacağım. Sessiz modda fan açmıyor. SvRayleigh dedi: Hocam gayet serin bence bende ASUS TUF A15 Ryzen 5'li versiyonunu kullanıyorum Ghost of Tsushima'da GPU 70-75 derece CPU ise ortalama 90 derece oluyor. Genişletmek için tıkla... İşlemci 80-90 derecede çalışıyor oyunlarda.