ASUS TUF A15 4060'lı laptopa RAM önerisi

w1zard123

Zeptopat
Daha fazla  
Aldım arkadaşlar RAM önerebilecek var mı ve neden o RAM'i önerdiğini söyler misiniz?

RAM 8 GB olacak.

Tavsiyem 2 adet 16 GB RAM alman tabii alabiliyorsan. Aynı bilgisayarı kullanıyorum 800 MB dahili ekran kartına gidiyor ve sana 15.2 GB kalıyor.

Sadece Chrome (3 sekme) ve Discord açık.

1685987193031.png

Tavsiyem 2 adet 16 GB RAM alman tabii alabiliyorsan. Aynı bilgisayarı kullanıyorum 800 MB dahili ekran kartına gidiyor ve sana 15.2 GB kalıyor.

Eki Görüntüle 1808481
Hocam bu markanin ramlarinda herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı? Bende 8 ekleyip 16 yapmayı düşünüyordum, şimdi yorumunuzu görünce 32 lik kiti mi alsam diye düşünüyorum

Hocam bu markanin ramlarinda herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı? Bende 8 ekleyip 16 yapmayı düşünüyordum, şimdi yorumunuzu görünce 32'lik kiti mi alsam diye düşünüyorum.

Gayet kaliteli bir markadır hiç kafana takma. Ben 2x8 GB RAM'li modeli almıştım şimdi de 2x16 GB yapacağım.

Gayet kaliteli bir markadır hiç kafana takma. Ben 2x8 GB RAM'li modeli almıştım şimdi de 2x16 GB yapacağım.
Anladım hocam, bende de rtx4050 li tuf var, bende 2x16lik kiti almayi düşünüyorum. Marka konusunda pek bir endişem yok, laptop ile uyumlu çalışır mı vs diye düşünüyordum, bazı arkadaşlar mavi ekran vs yiyorlar ram upgradelerinde, ondan endişe etmiştim. Kit olarak takılınca da bu riski minimalize ediyoruz.

Anladım hocam, bende de RTX4050'li TUF var, bende 2x16'lik kiti almayi düşünüyorum. Marka konusunda pek bir endişem yok, laptop ile uyumlu çalışır mı vs diye düşünüyordum, bazı arkadaşlar mavi ekran vs yiyorlar RAM upgradelerinde, ondan endişe etmiştim. Kit olarak takılınca da bu riski minimalize ediyoruz.

Aynen öyle kit olarak aldığında problem yaşamazsın.

Eki Görüntüle 1808481
Mantıklı dediğin duruma göre bakacağım

Eki Görüntüle 1808481
Peki içinden çıkan 8gblik ram markası ne?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı