ASUS TUF A15 7435HS RTX 4060 CS2'de 110 FPS alıyor

bthnerdgn03

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, 1 hafta önce ASUS TUF Gaming A15 FA507NVR-LP017W model laptopu aldım. Laptopun sistem özelliklerini aşağıda belirteceğim. Laptopta CS2 oynarken FPS değerlerinin anlamsız düşük olduğunu fark ettim, aynı cihaz YouTube üzerindeki Gaming testlerinde CS2'de "very high"(FidelityFX super resoulution = devre dışı) ayarlarda ortalama 190 FPS alırken ben ortalama 110 civarı almaktayım. Oynanış esnasında Afterburner ile gözlemlediğim verileri ekte iletiyorum. Sorunun çözümü için ekran kartını çok kez temiz kurulum yaptım fakat soruna çözüm olmadı. Sizden yardımlarınızı, düşüncelerinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.

Cihaz özellikleri:
-AMD Ryzen 7 7435HS 3.10 GHz (Turbo Boost: 4.50 GHz)
-NVIDIA RTX 4060 GDDR6 8 GB (140W)
-16 GB DDR5 RAM 4800 MHz.

Dosya Ekleri

• değer1.jpg
    401,7 KB · Görüntüleme: 20
  • değer.jpg
    349,4 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleyen: Moderatör:

Sıcaklık değerleri normal aslında ondan kaynaklı olduğunu sanmıyorum ama aklıma gelen 2 şey var bir termal macunu cihaz satılana kadar beklemiş termal macunu özelliğini yitirmiş ve watt kısıyor gibi geldi bana 2 ci si tek slot 16 ise bundan olabilir 8+8 16 Dual channel olduğundan emin olun imkanınız varsa termal macunu yenileyip test edin veya ASUS destek hattından destek alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…