ASUS TUF A15 Brawlhalla kasıyor

İşletim sistemi
Windows 11

blockdz

Hectopat
300+ FPS almama rağmen kasıyor gibi hissettiriyor. CPU ve GPU kullanımı %20'yi geçmiyor. RAM'den dolayı kaynaklanıyor olabilir mi acaba? Sistemim:
ASUS TUF A15
8 GB RAM
Ryzen 7-7735HS CPU
RTX 4050 GPU

300+ FPS almama rağmen kasıyor gibi hissettiriyor. CPU ve GPU kullanımı %20'yi geçmiyor. RAM'den dolayı kaynaklanıyor olabilir mi acaba? Sistemim:
ASUS TUF a15.
8 GB RAM.
Ryzen 7-7735HS CPU.
RTX 4050 GPU.

Brawlhalla sistem isteyen bir oyumu ki? Ben 6 GB ile oynuyordum. Sürüm fark eder ama çok sistem isteyen oyun değil.​

ASUS TUF A15
8 GB RAM
Ryzen 7-7735HS CPU
RTX 4050 GPU
Bide kimsenin oyun zevkine karışmam karışamam ama elinin altında 4050 var ben üzülüyorum

Brawlhalla sistem isteyen bir oyumu ki? Ben 6 GB ile oynuyordum. Sürüm fark eder ama çok sistem isteyen oyun değil.​

Konuyu o yüzden açtım zaten hocam. Kasmaması gerekirken böyle olması normal değil bilmiyorum.

Bir de kimsenin oyun zevkine karışmam karışamam ama elinin altında 4050 var ben üzülüyorum

Eski bilgisayarım hiçbir şeyi kaldırmadığı için 2K+ saat onu oynadım. Şimdi bırakasım da gelmiyor

Konuyu o yüzden açtım zaten hocam. Kasmaması gerekirken böyle olması normal değil bilmiyorum.

Eski bilgisayarım hiçbir şeyi kaldırmadığı için 2K+ saat onu oynadım. Şimdi bırakasım da gelmiyor

Oyunun grafiklerinden kaynaklıdır çok oldu ama grafil ayarı varise düşüke falan al bak hala aynımı değilse bilmiyorum.

Eski oyunlarda genellikle grafik ayarlarını fulleyince oyun bi manyaklaşıyor aynı problemi Metro Last Light'ta yaşamıştım FXAA, Motion Blur tarzı ayarları kapattıktan sonra düzelmişti.

Hala düzeltemedim. Oynarken işlemci 93-95 derecelerde geziyor. Undervolt yapsam düzelir mi acaba?

Hocam konuyu hortlattım fakat aynı sorun bendede var çözdünüz mü acaba?
Maalesef çözemedim hocam. Ramden kaynaklandığını düşünüp 16GB rame yükselttim ama sonuç aynı. Sadece Brawlhalla oyununda kasıyor başka oyunlarda bir sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…