ASUS TUF A15 donuyor

ubtrack

Centipat
Daha fazla  
Normal bir şekilde ofis işlerimi yapıyordum, bilgisayarı zorlayacak herhangi bir şey yapmıyordum. Bilgisayar ofisteki 2. monitöre HDMI kablosu ile bağlıydı. TeamViewer ile müşteri hizmetleri Natro'dan bağlantı yapmıştı ardından işlem bitince bağlantıyı kestiler ve işimiz bitti. İş bitince mola vermek için telefona baktım biraz. Birkaç dakika sonra tekrar işe döndüğümde bilgisayar donmuştu hiçbir şeye yanıt vermiyordu. Ekran bağlantısını kestim tekrar bağladım kabloyu ve artık HDMI ile 2. monitöre de görüntü vermiyordu. Mouse, klavye, touchpad hiçbir şey çalışmadığı için güç tuşu ile kapatmayı denedim ama 10 15 saniye basılı tutmama rağmen işe yaramadı. Son çare tuşa 10-15 saniye basmayı tekrar denedim 2 kere ve bir şey olmadı. En son daha uzun bastım ne kadar bilmiyorum 60 saniyeden çok değildir ve laptop kapandı ve tekrar açtım şu an sorunsuz kullanıyorum ama bu beni rahatsız etti, size olay günlüğünü göndereceğim, bilen kişiler bir bakabilir mi ben anlamıyorum bundan. (Olay dosyası yüklemeyi beceremedim nasıl yapılıyor acaba?)

Bir daha böyle olduğunda Windows+crtl+Shift+b yapın ekran kartınız resetlenir belki öyle açılabilir.

Bir daha böyle olduğunda Windows+crtl+Shift+b yapın ekran kartınız resetlenir belki öyle açılabilir.

İnşallah bir daha yaşamam. Hiçbir tuş çalışmıyordu GPU reset tuşu aklıma gelmemişti o an ama muhtemelen onu da yapsam olmazdı bir şey diye düşünüyorum.

İnşallah bir daha yaşamam. Hiçbir tuş çalışmıyordu GPU reset tuşu aklıma gelmemişti o an ama muhtemelen onu da yapsam olmazdı bir şey diye düşünüyorum.

Bende de aynı laptop var bileşenler aynımı bilmiyorum ama hiç donmadı daha önce.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı