Çözüldü ASUS TUF A15 "DPC_WATCHDOG_VIOLATION" mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Ylmaz45

Hectopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1zscJAxMyrEjP6nOhPRmDa3aYMA3Zi-xD/view?usp=sharing
RAM
Cruical CL40 8GB DDR5 4800MHZ + SK Hynix CL40 8GB DDR5 4800MHZ
SSD veya HDD modeli
Kingston 1TB nv2 m.2 + Micron 500gb m.2
Ekran kartı
RTX4050
Anakart
Asus TUF Gaming A15 FA507NU
İşlemci
R7 7735HS
Windows 11 24H2'ye güncellediğimden beri arada sırada durduk yere DPC_WATCHDOG_VIOLATION mavi ekran hatası alıyorum. Her türlü şeyi denedim ama hala çözülmedi bazen hiç vermiyor. Bazen bir günde 4 kere yediğim oluyor. Evde prize biraz güç çeken bir şeyler taktığım zamanda mavi ekran hatası veriyor PC.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yazılımı çalıştırıp Logon sekmesine bakın. ReadyBoost dosyası görürseniz soldaki tiki kaldırın ya da silin.

Diski malesef bu komutla tarayamıyorum Y bassam bile hala aynı diyor galiba benim windows ya da disk gidici

Diski malesef bu komutla tarayamıyorum Y bassam bile hala aynı diyor galiba benim windows ya da disk gidici
yeniden başlatıyorum ama diski taramadan geçiyor direkt

Yazılımı çalıştırıp Logon sekmesine bakın. ReadyBoost dosyası görürseniz soldaki tiki kaldırın ya da silin.

Çözüm
Sonunda oldu çok teşekkür ederim !! Aradığım şey tamda buydu sonunda lanet readyboostu sildim ve mavi ekran sorunu ve readyboost hatası ortadan kalktı... Gerçekten büyük bir beladan kurtardın beni hocam bilgisayar kendine geldi ya sonunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…