ASUS TUF A15 ekran tamiri ne kadar tutar?

mrcn0151

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler, yaklaşık 2 hafta önce aldığım laptopum ile başıma kötü bir talihsiz olay geldi. Çantamın ipliği boşa çıktı ve çantayla beraber dik şekilde sert zemine düştü. Laptopun çalışmayan aksamı yok, her şey sağlam, kontrol ettim fakat görüntüde sol üst kısım çatlak gözüküyor, parmak ucunun biraz büyüğü kadar siyah kaplamış ve enlemesine çizgi oluşmuş, görüntü pikselleşmiş. Bunun için garantiye göndereceğim ama garanti orijinal yapar mı? 144 Hz olur mu ve tahmini ne kadar fiyat çıkar?

Son düzenleyen: Moderatör:

Garanti orijinal yapar tahminimce 1kdan fazla tutar 1k-2K arası diye düşünüyorum hocam ekranından başka aksanında bir zararı yoksa 1K 2K arası tutar bence.

Ekran değişmesi gerekiyor, garantiye girmez siz kırmışsınız garanti derken yetkili servisten bahsettiğinizi farz ediyorum. Servis üzerindeki ekranın birebir aynısını takar. Fiyat konusunda ekran 144Hz olduğu için 3-4 binden aşağısını isteyeceklerini sanmıyorum içimden 5 geçiyor ama gözünüzü korkutmak istemiyorum, servisi ararsanız daha net fiyat verir.

Hocam o kadar abartı fiyat vermezler herhalde bir panele en fazla 3K istemeleri gerekir bence.

Yan sanayi modelleri 1-2 bin TL arasında değişiyor, ASUS'un insafına kalıyor her şey, 3000 üzeri fiyat vermeleri gayet mümkün.

Hocam sorun sadce panelde ise buradan alıp değişimini kendiniz yapabilirsiniz.
Servis @Dohc Vtec dediği gibi 4 5 gibi bir para ister.

Tam modelini bilmediğim için rastgele bir A15 paneli koydum.
Siz buradan uygun olanı aratbilirsiniz.

Yan sanayi modelleri 1-2 bin TL arasında değişiyor, ASUS'un insafına kalıyor her şey, 3000 üzeri fiyat vermeleri gayet mümkün.

Hocam bir ekran 3K-5k derlerse arkadaş tek evde kullanıyorsa monitör alması daha uygun olur bence.

Hocam o kadar abartı fiyat vermezler herhalde bir panele en fazla 3K istemeleri gerekir bence.

Servis fiyatları yüksek maalesef ama orijinal takıyorlar kafanız rahat oluyor. Arkadaşım notebookunun ekranını kırıp bilgisayarcıya vermişti yan sanayi ile değişmişlerdi gürüntü farkı bu kadar mı olur diyor insan 2 ekranıda görünce, panel özellikleride cabası Allah bilir kac ms ekran takıyorlar.

Laptop 3 gün önce geldi hortlatayım dedim tamı tamına 2160 TL tuttu iç panel değişmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…