ASUS TUF A15 FA507NU için SSD önerisi

Bütçe
1500

MehmeSGR

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 940m - i7 6700HQ - 16GB
AsusX550VX
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
Bu laptop için 1TB SSD almak istiyorum, bütçem 1500 TL. Öğrendiğime göre boşta bir NVMe SSD slotu varmış ve PCI-e 4.0 destekliyormuş. Hangi SSD'yi önerirsiniz?

Bu, yeterli olur. Fazlasına gerek yok.

Kingston'lar sorun yaratıyor, A15 serisi marka seçiyor depolama konusunda. Cihaz alım satımı yaptığım için biliyorum.

Bunu öneririm, çok performanslı ve kaliteli bir disk.

Fiyatı konu sahibinin bütçesini aşıyor o yüzden önermemiştim. Bu fiyat baremine çıkılıyorsa bu veya KC3000 önerilebilir. O model hakkında çok olumlu yorumlar var. Sıkıntı çıkardığını zannetmiyorum.

Kingston A15 serisinde sorun çıkartıyor dostum, mavi ekran, disk yazma hataları, sorunun seriden kaynaklandığını düşünüyorum tıpkı HP Pavilion'un da marka seçme sorununda olduğu gibi. 10 cihazdan 7'si disk problemi yüzünden iade geldi sadece bu hafta.

Crucial ile bir uyumluluk problemi yaşamadık henüz.

Kingston A15 serisinde sorun çıkartıyor dostum, mavi ekran, disk yazma hataları, sorunun seriden kaynaklandığını düşünüyorum tıpkı HP Pavilion'un da marka seçme sorununda olduğu gibi. 10 cihazdan 7'si disk problemi yüzünden iade geldi sadece bu hafta.

Crucial ile bir uyumluluk problemi yaşamadık henüz.
A15 özelinde bilmiyorum. Genel olarak sorunsuz çalışan ürünler. Uyumluluk açısından bir problem olabilir hocam. Sizin önerdiğiniz daha mantıklı,o zaman.

Sipariş Ettiğim SSD dün elime geçti. Bilgisayarın altını açtım ve SSD'yi yerleştirmek için son vidayı sökmeye çalıştım. O vidaya kadar hiçbir sıkıntı yoktu ama SSD'yi tutması gereken vida sökülmediği için bir şey yapamadım. Asus TUF kullanan iki arkadaşım da aynı problemi yaşadığını söyledi. Vida birkaç denemenin ardından yalama olmaya başladı. Bu durumu nasıl çözebilirim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı